Hirdetés

PlayStation Experience - új játékot jelentett be a Katamari Damacy kitalálója

|

A Wattam nevű projekten dolgozó Funomenát erősíti Keita Takahasi mellett Robin Hunicke, a The Sims és a Journey egyik dizájnere.

Hirdetés

A PlayStation Experience-en csak úgy záporoztak a kisebb-nagyobb bejelentések, köztük a Katamari Damacy atyjának, Keita Takahasinak a legújabb játékával. A tavaly alakult Funomena csapatával a Wattam nevű játékon dolgoznak, ami a trailer alapján ismét egy rajzfilmszerű világba repít majd minket.

A szándékosan elég keveset eáruló videóban a játék világának polgármesterét láthatjuk, aki fütyürészés közben lecseréli a kalapját egy pontosan ugyanolyan kalapra. Ja és mindeközben egy petárda van a fején, ami nem sokkal azután, hogy kilép a házból, felrobban. Ne kérdezzetek, egyelőre mi sem értjük.

Takahasi elmondása szerint a játék ötlete aközben jött, hogy a kétéves fiával játszott, és elgondolkozott, mi lenne, ha a régi játékok életre kelnének. A projektben szintén részt vesz a The Sims-sorozat és a Journey egyik alkotója, Robin Hunicke is.

A játék címe egyébként a "kör" szó japán és tamil verziójából lett összegyúrva, mivel Takahasi egy indiai munkatársával készítette el a Wattam első prototípusát. Jövőre több karaktert is megismerhetünk majd, így talán előbb-utóbb rájövünk, milyen is lesz maga a játék és a világ, ahol játszódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)