Hirdetés

PlayStation Experience - zseniálisnak tűnik a God of War atyjának legújabb játéka, a Drawn to Death

|

Végre bemutatkozott David Jaffe, a God of War sorozatról ismert fejlesztőzseni legújabb játéka, a Drawn to Death. Ilyet még biztosan nem láttatok.

Hirdetés

Már hosszú ideje pletykálnak róla, hogy David Jaffe egy új játékon dolgozik, aminek semmi köze sincs God of Warhoz vagy a Twisted Metalhoz. Hát, tényleg nincs.

A PlayStation Experience sok kellemes meglepetést tartogatott számunkra, de David Jaffe játéka volt az egyetlen olyan bemutató, amit egy pszichológus irodájában bábokon sem tudnék elmutogatni. A Drawn to Death egyszerre zseniális és végtelenül beteg, ami egy arena shooter esetében egy elég jó kombinációnak ígérkezik.

A játék világa lényegében egy kissé elvont tizenéves diák füzete, amibe különböző dolgokat rajzolgat; többek között karaktereinket is. A játék egy négy játékost bíró free-for-all (mindenki mindenki ellen) játékmóddal indul, amiről Jaffe azt mondta, hogy szeretné, ha "egyszerre lenne akciódús és biztosítana lehetőséget a játékosoknak, hogy kihasználják a környezet adta lehetőségeket, a speciális képességeiket, miközben taktikázhassanak is".

A Drawn to Death jelenleg alfa stádiumban van, pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk. De akarjuk.  Ha tetszik a projekt, akkor a hivatalos oldalon már lehet is jelentkezni az Early Access-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)