Hirdetés

PlayStation Flow - van otthon PS4-ed? És úszómedencéd?

|

A Sony bemutatta legújabb eszközét, a PlayStation Flow-t, amellyel olyan módokon élheted át a játékok vízalatti részeit, mint azelőtt még soha.

Hirdetés

A Sony a lehető legtökéletesebb napot választotta arra, hogy lerántsa a leplet legújabb fejlesztéséről, az innovatív PlayStation Flow névre hallgató kiegészítőről, amellyel még emlékezetesebbé válnak a játékok vízalatti részei.

A PlayStation Wearable Entertainment Technology (avagy röviden P-WET) csapatának sikerült áttörést elérnie a játékélmény maximalizálását megcélzó kutatásaikban és létrehozták a PlayStation 4 legújabb kiegészítőjét, a PlayStation Flow-t.

A használata rendkívül egyszerű, a kezdő játékosok is pillanatok alatt elsajátíthatják: ha olyan pályaszakaszhoz érünk a játékmenet közben, ahol alá kell merülnünk - például a The Last of Us Remastered esetében -, akkor csak annyi a teendőnk, hogy szüneteltetjük a játékot, megkeressük a legközelebbi medencét, felhelyezzük az érzékelőket a bicepszre és a combra, majd a vízbe csobbanva máris folytatódhat a móka, de immáron a PlayStation Flow-n keresztül (a medence nem része az ajánlatnak).

Az eszköz a Remote Play-en keresztül valós idejű frissítéseket küldd a PS4-nek a mozgásunkról és pozíciónkról, ami így képes pontosan lekövetni az úszásunkat, míg a PlayStation Flow Goggles Bluetoothon keresztül streameli a játékot a konzolról, egyenesen a szemüveg kijelzőire. Persze az élmény nem lenne teljes hang nélkül, erre találta ki a csapat a PlayStation Waterproof Earphones vízálló fülhallgatót, amely még a víz alá merülve is tökéletes hangzást biztosít. Mellesleg látványnak sem utolsó. 

Ugyanakkor nem lenne teljes a Flow termékcsalád egy igen fontos elem nélkül, hiszen úszás után nedvesen nem csücsülhetünk vissza a kanapéra, ezért a PlayStation Flow Body Dryer (a fenti képen) az ionizáló technológiájának segítségével akár másodperceken belül megszárítja a delikvenst. 

A PlayStation Flow tehát szemmel láthatóan fontos részét képezi a Sony közeljövőt érintő terveinek, talán még a Project Morpheuson is túl tesz majd a kiegészítő népszerűsége. Ti beruháztok majd egyre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)