Hirdetés

Hamarosan több mint 20 PS4-es játékhoz juthattok hozzá olcsóbban

|

A PlayStation Hits címkével ellátott játékokat július 18-tól kedvezményes áron zsebelhetitek be.

Hirdetés

PlayStation 4 konzol hamarosan megjelenésének ötödik évfordulóját ünnepli, a jeles alkalomhoz közeledve pedig a Sony megfelelő hangulatba kívánja hozni játékosait. Ennek pedig nem is lehetne jobb módja egy kis farigcsálásnál az árcédulák tekintetében. A japánok legújabb akciója ugyanis egy rakás kiváló PS4-es cím árát csökkenti le. 

Hirdetés

A ma bejelentett PlayStation Hits terméksor játékai mind 19,99 euróba (nálunk 6490 forintba) kerülnek, és digitálisan valamint dobozos formában is elérhetőek - utóbbiról egyelőre nem tudjuk, hogy melyik régiókba szállítanak. A július 18-tól életbelépő friss árak olyan remek címekre is vonatkoznak például, mint az Uncharted 4: A Thief's End, a The Last of Us Remastered, a Driveclub, vagy épp a Bloodborne.

A teljes európai kínálat így fog alakulni: Bloodborne, Driveclub, inFAMOUS Second Son, Killzone Shadow Fall, The Last of Us Remastered, LittleBigPlanet 3, Ratchet & Clank, Uncharted 4: A Thief's End, Need For Speed, Need For Speed Rivals, EA Sports UFC 2, Yakuza Zero, Earth Defense 4.1: The Shadow of New Despair, Project CARS, Dragon Ball Xenoverse, Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition, Watch_Dogs, Assassin's Creed IV Black Flag, Rayman Legends, Mortal Kombat X, Batman Arkham Knight, Middle Earth: Shadow of Mordor és Street Fighter V.

Ha ezek közül valamelyiket mostanában terveztétek beszerezni, akkor ezt az egy hónapot mindenképp érdemes lesz inkább kivárni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)