Hirdetés

PlayStation Home: Holnap bárki letesztelheti

|

Holnap mindenki számára elérhetővé válik a Sony interaktív közösségi rendszere, PlayStation Home nyílt béta.

Hirdetés

December tizenegyedikén megérkezik az elsőként 2007-ben bemutatott PlayStation Home, melynek zárt bétatesztelése hosszú-hosszú hónapokkal ezelőtt megkezdődött, azonban különféle indokok miatt folyamatosan elcsúsztatták nyilvános megjelenését. A várakozásnak holnap vége szakad, minden érdeklődő leszivattyúzhatja magának az utóbbi hetekben agyondicsért rendszert, melyben virtuális életünket menedzselhetjük minden hozzátartozó eszközzel egyetemben. A PlayStation Home esetében nem nevezhetjük újdonságoknak a beépített reklámokat és bújtatott marketingstratégiákat, az életszínvonalunk növelésére biztosított virtuális bútorokat és öltözékeket például egy partneti megállapodás keretében Lignet Roset és Diesel tervezésben is beszerezhetjük magunknak, valamint sikeres és kiváló játékokban látott tárgyakkal, eszközökkel is gazdagíthatjuk életterünket (minden egyéb bútordarab és kiegészítő ingyenes). A Red Bull külön szigettel és izgalmas eseményekkel készül és láthatunk promóciós Sony Pictures vetítéseket is. A holnap megjelenő PlayStation Home nem tekinthető végleges verziónak, továbbra is béta állapotban leledzik, csak elhagyták a zárt jelzőt és újat illesztettek helyére.

pshome.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)