Hirdetés

PlayStation integrációt kapott a Discord

|

Egyre jobban kiszínezhetjük a beszélgetős programban a profilunkat.

Hirdetés

A Discord már a koronavírus előtt is számtalan játékosnak volt az elsőszámú kommunikációs platformja, a vírus miatt lezárások alatt azonban elképesztően megnőtt a felhasználók száma, mára szinte bárkit elérhetünk Discordon is.

A platform fejlesztői szerencsére nem ülnek a babérjaikon, mindig azon dolgoznak, hogy új lehetőségeket kínáljanak a közösségnek. Most például PlayStation Network integrációval bővült a program.

Hirdetés

A Discord profilunk eddig is rendkívül átfogó bemutatója lehetett a portfóliónknak, hiszen már régóta működik a Facebook, Battle.net, Steam, Reddit, League of Legends és még sok más kapcsolat, ezek közül azonban nagy hiányzó volt a PlayStation Network, de csak mostanáig.

A fejlesztők vasárnap bejelentették, ma reggelre pedig elérhetővé is vált a PSN integráció, amitől mindössze néhány kattintás választ el minden felhasználót. A bekapcsolásához a beállításoknál a kapcsolatokat kell keresni, ahol a PlayStation Networkre kattintva be kell jelentkezni, majd megadni a megfelelő engedélyeket. Ezután már meg is jelenik, hogy éppen mivel játszunk PlayStation 4-en, vagy akár PlayStation 5-ön.

A Sony elmondta, a funkció hibátlan működéséhez meg kell bizonyosodnunk arról is, hogy a PSN online státuszunk és a jelenleg játszott játékunk is nyilvánosra van állítva, ezek nélkül ugyanis a Discord sem fér hozzá az adatokhoz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)