Hirdetés

Playstation Move - még várat magára az áttörés Japánban

|

Japánban az ilyen jellegű bemutatkozásokat hosszas sorállásokkal és százezres vásárlásokkal ünneplik...

Hirdetés

Ezúttal nem ez történt. Bár a Move hivatalos Japán adatait nem tudjuk, elemzők más adatokból következtettek arra, hogy a bemutatkozás nem volt valami fényes.

Először is a hardver eladási listákon a PS3 tovább esett - az előző hét több, mint 20ezres adatánál mintegy kétezer darabbal kevesebb PS3-at adtak el a Move megjelenésének hetében. A szoftvereladások sem mutattak valami nagy felfutást - A Sports Champion csupán 19. a listán 6349 eladott példánnyal, a másik Move-ot támogató játék, a Kung Fu Rider csupán 44.

Szóval úgy néz ki, a Move nem kavarta meg a dolgokat Japánban - bár jegyezzük meg a mért időszak közepén került a boltokba, azaz csak fél hétnyit mérhettek a statisztikusok, illetve néhány igazán nagy név jelent meg a héten, olyanok, mint a Super Mario Collection, Naruto vagy a Vanquish - többek között. Szóval lehet, hogy majd kicsit felpörögnek az eladások az elkövetkezendő hetekben ahogy érkezik lassan a többi MOVE-ot támogató cím is, de ezek szerint - legalábbis Japánban - csoda nem várható.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)