Hirdetés

Ez lesz a PlayStation Neo kontrollere?

|

A semmiből előkerült egy DualShock 4 szabadalom, ami úgy tűnik, hogy az eredeti PS4 kontroller felújított változata lehet. Ez a jövő?

Hirdetés

Lehet, hogy a Sony egy új kontrollert is bedob a csomagba a PlayStation Neo mellé, legalábbis erre utal a netre felkerült szabadalom. A terveken látható néhány új gomb, illetve a régieket picit átrendezték.

Kezdésnek mindjárt van 2 pár új gomb, melyeket a markolaton helyezték el (hasonlóan, mint az Xbox One Elite kontrollerek esetében). A Start és Share gombok arrébb kerültek, elképzelhetően azért, hogy az érintésérzékeny felületnek több helye legyen. Illetve az is észrevehető, hogy az alábbi rajzokon a gombok, a karok és a D-pad helye cserélődik (lehet, hogy moduláris rendszert kapunk?).

Érdemes megjegyezni, hogy sűrűn kerülnek elő új szabadalmak a nagy cégektől, és könnyen lehet, hogy ez a terv sosem lát gyártószalagot.

Ettől függetlenül azért van egy gyanúnk, hogy a még be nem mutatott PlayStation konzol mellé készülhet az új DualShock 4. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)