Hirdetés

Világszerte gond van a PlayStation Networkkel

|

Több játékos is jelentette, hogy nem tudnak bejelentkezni a szolgáltatásba, sőt egyes játékok sem indulnak el - a Sony vizsgálja a problémát.

Hirdetés

Akkor érezni igazán, hogy mennyire törékeny a digitális könyvtárakra berendezkedett játékvásárlás, amikor homokszem kerül a gépezetbe és nem tudjuk elérni a megvásárolt címeinket. Most épp PlayStation 4 és PS Vita tulajok jelentik világ szerte, hogy valami gubanc van a PlayStation Networkkel, de a Sony már dolgozik a hiba elhárításán. 

Hirdetés

Felhasználók tömegei számolnak be arról a Redditen, hogy az elmúlt órákban hibákat észleltek a PSN-hez kapcsolódó szolgáltatásokban. Vannak akik csak nem tudnak csatlakozni egy-egy partihoz, de olyat is jelentettek, hogy komplett játékok elindításával akadtak gondok. Mindez nem érint minden PS felhasználót, de egyelőre nem tudni, hogy mi alapján üti fel valakinél fejét a jelenség. 

A PlayStation hivatalos honlapján is megerősítették, hogy valóban problémák vannak a hálózattal, mely következtében egyes játékokat nem tudunk futtatni, a partikhoz való csatlakozás sem működik majd mindenkinél és a barátainkkal való chatelésel is gondjaink lehetnek. A cég már dolgozik azon, hogy elhárítsák a problémát, arról egyelőre nem tudni, hogy mi válthatta ki a PSN anomáliáit. 

Ha nálatok is felbukkan ez a jelenség, akkor egyelőre nincs más megoldás mint várni, hogy a Sony szakemberei megzabolázzák a rakoncátlankodó hálózatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)