Hirdetés

A Sony tudni szeretné, van-e igény a névváltoztatás lehetőségére

|

A PlayStation-felhasználók a mai napig kénytelenek azzal a névvel élni, amit először beállítottak. Most már tényleg változás jöhet.

Hirdetés

Az 5.50-es PS4 firmware update sok hasznos és izgalmas újdonságot hozott, de a játékosok által az egyik leghangosabban követelt funkciót még nem tette elérhetővé. A névváltoztatás mondjuk valószínűleg nem is a konzol szintjén, hanem a teljes PSN-en lesz elérhető, ha valaha a Sony úgy dönt, szükség van rá.

Hirdetés

A PushSquare-hez eljuttatott levél alapján a cég a felhasználókat kérdezgeti épp, szeretnék tudni, mennyien érzik szükségét valójában egy ilyen lehetőségnek, illetve milyen feltételek mellett volnának hajlandóak igénybe venni. Felmerül, hogy ingyen lehessen az ID-t módosítani, de félévente legfeljebb egyszer, illetve hogy többszöri változtatás esetén ne legyen mód egy korábban használtat újra beállítani az ügyfélszolgálat bevonása nélkül.

Azt mi sem értjük, miért kell erről külön kérdőívet csinálni, de így a biztos. A lényeg, hogy a Sony fontolgatja a dolgot, még ha ez nem is garantálja, hogy lesz belőle valami.

Ti miért vagy milyen feltételek mellett (például egyszeri díj beleférne-e nektek) látnátok szívesen a funkciót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)