Hirdetés

PlayStation Network - kedden szünet lesz

|

Augusztus 18-án a PlayStation Network több szolgáltatása is szünetelni fog a tervezett karbantartás miatt.

Hirdetés

Hogy amennyire lehet, biztosítsa a zavartalan működést, a Sony időnként továbbra is karbantartást végez a PlayStation Networkön.

A következő karbantartás időpontja nem is lehetne kedvezőbb számunkra: augusztus 18-án hajnali fél 6-kor kezdik, és várhatóan csupán reggel 7-ig tart, ha minden jól megy, mire a legtöbb játékos felébred, minden zavartalanul üzemel. A karbantartás ideje alatt be fogunk tudni jelentkezni, játszani is lehet, illetve az alkalmazások nagy része is működik majd, de az Account Management és a vásárlások nem üzemelnek. Ha úgy terveztétek, hogy kedd hajnalban módosítjátok felhasználói fiókotok adatait, vagy akkor vesztek meg egy DLC-t, a Sony nevében is elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)