Hirdetés

Ne holnap reggel akarjatok rekordot dönteni valamelyik PS4-es játékban

|

A Sony mérnökei hajnalban kezdik el kalapálni a PlayStation Network szervereit, így bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek néhány óráig.

Hirdetés

A Sony bejelentette a következő PlayStation Network karbantartás időpontját, ami nemcsak hogy szinte tökéletes időben lesz, de alig érinti majd a rendszert.

Hirdetés

A leállás magyar idő szerint kedden 02:30-kor kezdődik, és várhatóan 9:30-ig tart majd. Az ilyen karbantartásokat általában az amerikai játékosokhoz igazítják, így az ottani idő szerinti éjszaka szokták lekapcsolni a rendszert, most azonban nekünk kedveznek. További jó hír, hogy a karbantartás alatt is elérhető lesz az online játék és a PlayStation Store is. Az egyetlen funkció a leaderboard-rendszer lesz, így ezt se megnézni nem tudjátok majd, se új eredményt feltölteni. Szóval ha lehet, ne ma hajnalban akarjátok beállítani a speedrun világrekordot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)