Hirdetés

Kárpótlást ígér a Sony a PlayStation Network leállásáért

|

A napokban váratlanul bekövetkezett, világméretű PlayStation Network leállás miatt sokan háborogtak, de a Sony megígérte, hogy pótolja az elveszett időt.

Hirdetés

Aki a hét elején PlayStation 4, PlayStation 3 vagy PlayStation Vita konzolján próbált online játszani, vásárolni, vagy csak szimplán bejelentkezni, jó eséllyel nem járt sikerrel.

A PlayStation Network ideiglenes, globális leállása állítólag tíz órán keresztül tartott, mostanra már minden rendben. A Sony azt ugyan nem árulta el, mi okozta a problémát, de megígérte, hogy hamarosan részletekkel jelentkezik a kárpótlással kapcsolatban. Várhatóan minden PlayStation Plus tag előfizetését egy nappal meghosszabbítják, és bár ezek minket nem érintenek, a PlayStation Now előfizetők és a videokölcsönzőt használók is ilyesmire számíthatnak.

Amíg várjuk az újabb fejleményeket, legalább van mivel játszani: a PlayStation Plus ehavi ingyen játékai már tölthetők a Store-ból.

Címkék: #sony #leállás
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)