Hirdetés

Tavasztól a PlayStationről is szólhat a Spotify

|

Ezzel együtt kivezetik a Sony korábbi zenés szolgáltatását, a Music Unlimitedet. Az új szolgáltatás már az induláskor elérhető lesz Magyarországon is.

Hirdetés

Vannak játékok, ami közben jól esik valamilyen zenét hallgatni, és ez most egy kicsit megváltozik a Sony bizonyos eszközein. A korábbi, Music Unlimited néven futó szolgáltatás ugyanis kivezetésre kerül, a helyét pedig az igen népszerű zene-streamő szolgáltatás, a Spotify veszi át.

Egész pontosan PlayStation Music néven kerül integrációra a PlayStation Network megannyi funkciója közé. Ez azt jelenti, hogy összeköthetjük a Spotify-on és a PlayStation Networkön használt felhasználói fiókjainkat, és akár a PSN-en keresztül is előfizethetünk a zenés szolgáltatásra.

 

Ez persze nem kötelező, mivel a Spotify ingyenes verzióval is rendelkezik, de ebben az esetben néhány kényelmi funkcióhiánya mellett reklámokkal is számolnunk kell. A szolgáltatás március 29-én indul majd, eleinte azonban nem minden eszközön, ahol megtalálható volt a Music unlimited.

 

Eleinte csupán PlayStation 4, PS3 konzolokon, és Xperia telefonokon és tableteken találkozhatunk majd a szolgáltatással. Akinek pedig aktív Music Unlimited-előfizetése van, annak akár 30 nappal ingyen kiterjesztik a hozzáférését február 28-a és március 29-e között. A PS Music 41 országban rajtol el egyszerre, és legnagyobb örömünkre Magyarország is köztük van.

Nektek bejön a PlayStation Music?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)