Hirdetés

Roskadoznak a PlayStation Network szerverei

|

A Destiny 2 megjelenése a szokásosnál kicsit nagyobb terhet rakott a PlayStation Networkre, ezért bizonyos szolgáltatások lassan vagy egyáltalán nem működnek.

Hirdetés

Előfordul, hogy egy-egy nagyobb multis játék megjelenésénél kicsit meglepődik a PSN, és pár órán át nem megy minden olyan simán, mint egyébként. Ha ma délelőtt munka vagy suli helyett inkább a Destiny 2-t választottátok, és problémákba ütköztök, a legjobb, amit tehettek, a várakozás.

Hirdetés

Többen jelentik mindenfelé, hogy a PSN olyan funkciói, amikhez netkapcsolat szükséges, nem működnek megfelelően. Lassan tölt be a barátok listája, a felhasználói fiók beállításai, néhány játék nem akar elindulni, míg a Destiny 2 például offline-nak mutat olyanokat, akik egyébként online játszanak. A problémát a Sony maga is elismerte, a státuszellenőrző oldalon reggel kilenc óta látható, hogy dolgoznak a hibák elhárításán. Reméljük, gyorsan rendbe jön minden, a karaktereink nem húzzák fel magukat automatikusan a raidig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)