Hirdetés

PlayStation Network - újabb problémák vannak

|

A Sony US és EU bejelentette, hogy a PSN jelenleg kapcsolódási problémákkal küzd. Ezt már hallottuk.

Hirdetés

Srácok, azt hittétek zavartalanul játszhattok majd online barátaitokkal? Hát a DDoS gombot kezelő cimborák máshogy gondolták. Ismét sötétbeborult a Sony online szolgáltatása, és meg is jöttek a hivatalos közlemények.

Az SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) twitter falán a következő olvasható: „Jelenleg kisebb hálózati problémákat tapasztalunk a PSN és SEN rendszerekben. Ellenőrizzük az ügyet, köszönjük a türelmet.” Sajnos a SCEA (Sony Computer Entertainment America) sem tudott semmi konkrétumot írni, csak hogy dolgoznak az ügyön. Mindeközben egyes játékosok azt jelentik, hogy ők be tudnak jelentkezni, mások továbbra is problémákba ütköznek.

Egyelőre még nem tudni, hogy tényleges DDoS-ról van-e szó, de a LizardSquad hétvégi műsora után nem lepődnénk meg. Nálatok működnek a dolgok?

Címkék: #leállás #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)