Hirdetés

Képzeljétek, megúsztuk a karácsonyt szerverleállások nélkül!

|

Nem szeretnénk elkiabálni, de túl vagyunk a kritikus ponton, és stabilan tartja magát a PlayStation Network, az Xbox Live, a Uplay, és minden más szolgáltatás.

Hirdetés

Unatkozó, pelyhesbajszú üreglakók körében hagyománnyá vált, hogy karácsony környékén szervereket DDoS-olnak, amivel valahol talán arra akarnak rámutatni, hogy nem betonbiztos a szolgáltatások védelme, de inkább azt az eredményt érik el, hogy több százezer dühös játékos akarja őket kislapáttal agyonverni. 

Hirdetés

Az idei év más volt, sem a PSN, sem a Live nem halt le órákra. Akik panaszkodtak, azoknak leginkább a kódbeváltással volt problémájuk; a Sony el is ismerte, hogy valami nem oké, azonnal nekilátott javítani. Legalább az online játék zavartanul működik.

Hasonló hiba tűnt fel a Nintendo eShopban, ott is épp a kódbeváltás nem ment úgy, ahogy kellene. Elvileg már ez is működik.

Ti mit tapasztaltatok? Volt bármilyen játék, amihez nem tudtatok csatlakozni, vagy szolgáltatás, ami nem volt elérhető?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)