Hirdetés

PlayStation Now béta - két perc elindítani egy játékot (videó)

|

Kiszivárgott egy videó, amelyben a PlayStation Now bétáját nyüstölik, konkrétan egy Killzone 3 gameplay csodálható meg nem kevés töltési idővel együtt. Hogy is néz ki a streamelt játék indítása? Most kiderül.

Hirdetés

A Sony Computer Entertainment PlayStation Now szolgáltatás sokakat birizgál, mindenki arra kíváncsi, vajon milyen lesz a játékélmény a gyakorlatban.

A Dualshockers oldalán be is mutattak egy béta videót, amelyben a rendszer indulása, a Killzone 3 kiválasztása, majd annak indítása és élvezete zajlik. Egy kicsit nehézkes tempóban:

A most még PlayStation 3 rendszeren tesztelt szolgáltatás PS4-en, PS Vita konzolon, valamint Sony tévéken is remélhető majd, de egyelőre nem teljes az öröm. Például a már korábban bemutatott lag mellett most az indulás tempója is okozott némi csalódást, hiszen közel két percet kell molyolnunk, ha szeretnénk játszani egy streamelt játékkal. Valahogy így néz ki az eloszlás:

Jogosultság vizsgálata: 8 másodperc
Netkapcsolat tesztelése: 15 másodperc
Játék betöltése: 21 másodperc
További töltögetés fekete képernyővel: 32 másodperc
Figyelmeztetések kiírása: 4 másodperc
Trophy Data beolvasása: 12 másodperc
További töltés Sony animációval: 25 másodperc

Tehát összesen 117 másodpercet kell várni ahhoz, hogy elinduljon az akció. Nem annyira durva, mint lencsét válogatni, vagy egy fesztiválon a vécé előtti sorban toporogni, de azért nem kevés. Ti mit gondoltok: ennél gyorsabb rendszert kell futtatnia a Sony-nak, vagy nem érdekel a töltési idő, ha a "korlátok nélküli" játékról van szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)