Hirdetés

PlayStation Now - újabb képek a bétáról

|

A zárt teszt egyik használója szivárogtatott, úgy tűnik, lassan, de javul a szolgáltatás minősége.

Hirdetés

Többen szivárogtattak már videókat a PlayStation Now bétájáról, amik alapján úgy tűnt, hogy még nem igazán kifinomult a technológia. A most kikerült képek és a hozzájuk tartozó beszámoló alapján szépen lassan csiszolgatják a streaming szolgáltatást, bár az még mindig nem tökéletes.

A képeket névtelenül a média rendelkezésére bocsátó teszter elmondása szerint egy nagyjából 97 Mbit/s letöltési sebességgel rendelkező vezetékes internetkapcsolat mellett próbálta ki a PlayStation Now bétáját, PlayStation 4-en.

Hogy mennyit javul a technológia, azt jól példázza, hogy míg korábban egy hasonló sebességű netkapcsolat mellett majdnem két percig tartott betölteni a Killzone 3-at, addig a mostani adatok szerint a Dead Island: Riptide betöltése 52, míg az MX vs ATV 54 másodpercet vett csupán igénybe.

Biztató lehet az is, hogy a korábbiakkal ellentétben a rendszer úgy ítélte meg, hogy ez a kapcsolat elegendő a játékok legmagasabb minőségű streameléséhez (ez sem volt így korábban).

A többi screenshotról kiderül, hogy a jelen állás szerint egy-, hét-, és harmincnapos időszakokra bérelhetünk majd játékokat, és a PlayStation Now akkor sem áll le, ha visszatérünk a kezdőképernyőre, így nem kell újra végigvárnunk a töltési időt sem. Az indulásra ígért több száz játékból egyelőre húsz érhető el.

Pontos megjelenési dátumot még mindig nem tudunk, az észak-amerikai régióban indulhat elsőként valamikor idén nyáron a Now. Az biztos, hogy akad még munka a rendszerrel kapcsolatban, de nekünk ez még nem is olyan fontos kérdés, mivel Európáról egyelőre nem esik szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)