Hirdetés

PlayStation Now - végre itt van az előfizetéses modell

|

A korábban látottaknál sokkal barátibb árakon tudjuk majd bepótolni a korábbi PlayStationökre megjelent játékokat. Már csak azt kell kivárnunk, hogy nálunk is elstartoljon a PlayStation Now.

Hirdetés

Az OnLive nem éppen fényes karrierje után a Sony is megpróbálkozik a felhőalapú játékszolgáltatásként való bevezetésével, az újabb és újabb eszközökre megjelenő PlayStation Now formájában. A szolgáltatás árazását látva azonban rögtön hátrahőköltünk, szerencsére az előfizetéses változat nem lesz ennyire húzós.

A január 13-án Észak-Amerikában, PlayStation 4-en induló modellben ugyanis egy hónapra előfizethetsz 20 dollárért, vagy három hónapra 45 dollárért, ezért cserébe annyit játszhatsz és azokkal a játékokkal, amennyit csak akarsz. Az induláskor már több mint száz PS3-as játék lesz benne a katalógusban.

 

Hogy tovább fájdítsák a szívünket, más akciók is lesznek, 13-ától ugyanis mindenki ingyen kipróbálhatja egy hétig a PlayStation Now-t, emellett pedig egy témát is kiadnak, aminek a letöltői között kisorsolnak egy éves előfizetést. Az egyszer biztos, hogy a Sony nagyon rápörgött az új szolgáltatására.

 

Mit gondoltok, mikor érhet el hozzánk a PlayStation Now? Ti kipróbálnátok egy ilyen felhőalapú játékszolgáltatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)