Hirdetés

PlayStation Now - hamarosan újabb európai országokban lesz elérhető

|

Magyarország egyelőre kimarad, de annak legalább örülhetünk, hogy folytatódik a terjeszkedés.

Hirdetés

Már jó néhány éve fut a Sony szolgáltatása, mellyel egy fix havidíjért cserébe számos PlayStation 2-es, PlayStation 3-as és PlayStation 4-es játékot játszhatunk PS4-en és PC-n. 

Hirdetés

A PlayStation Now annyiban eltér az Xbox Game Passtól, hogy a játékok többségét nem lehet letölteni, egy távoli szerveren futnak, ami bonyolult infrastruktúrát, nagy teherbírást igényel. Ezért nem elérhető egyelőre világszerte. Eddig Európában csak az Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Svájc, Ausztria, Luxemburg és Írország lakói élvezhették, viszont hamarosan Spanyolországra, Olaszországra, Portugáliára, Norvégiára, Dániára, Finnországra és Svédországra is kiterjesztik. Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor lesz a start, de a bétatesztelés február elején indul.

Mi továbbra is csak reménykedhetünk, hogy a következő körben már szerepelni fogunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)