Hirdetés

PlayStation Now - Európába jön a zárt béta

|

Már nem kell sokat várni, hogy mi is PlayStation 3 játékokkal játszhassunk PlayStation 4-en, valamint más Sony eszközökön: a PlayStation Now hamarosan megérkezik hozzánk.

Hirdetés

Már közel egy éve, hogy elindult a PlayStation Now zárt bétája az Egyesült Államokban, és több szakasz után január óta a szolgáltatás teljes gőzzel üzemel.

A következő Európa, de egyelőre csak az Egyesült Királyság. Hamarosan, még a tavasz folyamán indul a PlayStation Now zárt bétája a szigetországban, melyben először csak Plus előfizetők vehetnek részt, de később megnyitják a kapukat a Plus tagsággal nem rendelkezők előtt is. Csak PlayStation 4-en fut, eleinte ingyen, viszont később már mindenképp csak úgy lehet játszani, ha béreljük az egyes játékokat. A zárt béta keretében kipróbálható címek listája a következő:

DiRT 3
Far Cry 3: Blood Dragon
God of War: Ascension
Just Cause 2
Rayman Legends
Saints Row: The Third - The Full Package
The Last of Us
The Walking Dead
Uncharted 2: Among Thieves

Ha esetleg valaki közületek odakint él, és szeretne résztvenni a bétában, itt jelentkezhet. Ha minden jól megy, nyáron, de legkésőbb ősszel már Európa más részein, így akár itthon is tesztelhetik.

Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)