Hirdetés

PlayStation Now - olcsóbb lett az előfizetés, bővült a kínálat

|

A Sony megpróbálja árban is felvenni a versenyt a piac többi szereplőjével.

Hirdetés

Bár Magyarországon egyelőre még nem elérhető a PlayStation Now előfizetés (kivéve PC-n némi ügyeskedéssel, de maradjunk annyiban, hogy hivatalosan és egyszerűen nem), azonban a legújabb információk alapján mire eljut hozzánk, addigra kellemesebb árcédulára és nagyobb játékfelhozatalra számíthatunk. 

Hirdetés

A Sony a PlayStation Blogon jelentette be, hogy mától kezdve a piachoz igazodva csökkenti a PlayStation Now előfizetés árcéduláját, vagyis ezentúl havonta 10 euró, negyedévente 25 euró és évente 60 euró lesz a korábbi 15/100 euró helyett. A kiadó szerint jelenleg ők rendelkeznek a legnagyobb, több mint 700 címet számláló játékkínálattal a konzolokra elérhető streaming szolgáltatások közül, amelyhez mostantól újabb nagyágyúk csatlakoztak a God of War, a Grand Theft Auto V, az InFamous: Second Son és az Uncharted 4: A Thief's End képében. 

A fenti játékok 2019. október 1-től 2020. január 2-ig lesznek elérhetőek a szolgáltatás keretében. Remélhetőleg a közeljövőben hozzánk is elér majd.

Ti előfizetnétek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)