Hirdetés

A Horizon Zero Dawn is bekerül a PlayStation Now-ba, de nem teljes az örömünk

|

A Sony három izgalmas játékkal bővíti a szolgáltatásának felhozatalát.

Hirdetés

Pár hónapja számoltunk be arról, hogy a Sony úgy próbálja meg felvenni a versenyt a piac többi szereplőjével, hogy olcsóbbá tette a PlayStation Now előfizetést és kibővítette a kínálatát is, azonban mindkettőnek csak távolról tudtunk örülni, mivel hivatalosan továbbra sem érhető el a szolgáltatás Magyarországon.

Hirdetés

Most éppen azért fáj a szívünk a PlayStation Now hiánya miatt, mert a Sony három szórakoztató játékkal bővíti a felhozatalt: a legtöbb régióban 2020. január 2-án adódik a többi címhez a Horizon: Zero Dawn, az Uncharted: The Lost Legacy és az Overcooked 2. Az első két játék 2020. április 7-ig lesz majd elérhető a szolgáltatásban, így akár PC-n is végigjátszhatják őket azok, akik előfizetnek.

Ha hazánkban is hozzáférhető lenne hivatalosan a PS Now, ti előfizetnétek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)