Hirdetés

PlayStation Now - ezek lesznek az első PS4-es játékok

|

A Sony előfizetéses szolgáltatásával hamarosan nem csak PS3-as játékokat fogunk tudni játszani, hanem néhány PS4-es cím is bekerül a kínálatba. Ezekről kaptunk most egy listát.

Hirdetés

Nagyon reménykedünk abban (és reméljük, hogy ti is összeszorított ujjakkal ültök a képernyő előtt), hogy az idei E3-on a Sony bejelenti a PlayStation Now szolgáltatás elérhetőségének kiterjesztését, és az Európában nem csak az Egyesült Királyságból, Belgiumból és Hollandiából lesz elérhető, hanem más országokból is. Az EA és Origin Access, valamint az Xbox Game Pass miatt érdemes volna mihamarabb lépni.

A következő újítás az lesz (miután megszüntették a szolgáltatást egy rakás platformon), hogy a PS3-as címek mellé bekerülnek a PS4-esek is. Ezeket ugyanúgy streamelni lehet majd, mint az eddigieket, nem pedig letölteni, mint a fent említett lehetőségek esetében. A kezdő kínálat várhatóan így néz majd ki:

Counterspy
Dead Nation: Apocalypse Edition
Doki Doki Universe
Entwined
Escape Plan
Hardware Rivals
Helldivers
Hohokum
Killzone Shadow Fall
Knack
Resogun
Sound Shapes
Super Stardust Ultra
The Unfinished Swan

Ezen játékok közül szinte mindegyik volt már a PlayStation Plus előfizetőknek ingyenes, csak a Knack és a Killzone nem. Hátha áprilisban ezek közül kerül be végre valamelyik a kínálatba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)