Hirdetés

PlayStation Now - már konzol sem kell

|

A Sony bejelentett egy új Bravia 4K TV szériát, melyek képesek lesznek lejátszani PS3-as játékokat, csak egy kontrollerre lesz szükségünk.

Hirdetés

A bejelentette új Bravia 4K Ultra HD tévéit, amelyeken korábbi PS játékokat is játszhatunk a PlayStation Now szolgáltatáson keresztül. Három új széria közeleg, ami 9 új modellt jelent (ezek ára 2100 dollár és 25 000 dollár között mozog).

Ezek mind képesek lesznek kihasználni a PlayStation Now előnyeit, már ha van otthon egy Dualshock 3 kontroller, az ugyanis elengedhetetlen kelléke az élménynek. „Továbbra is mi vagyunk az egyetlen cég, amely teljes 4K-s élménycsomagot kínál, tévékkel, projektorokkal, kamerákkal, melyekkel az ipart a 4K-s tartalomszolgáltatás felé vezetjük” – fűzte hozzá Mike Fasulo, a Sony Electronics elnöke.

Akiket egyébként kizárólag a 4K-s tartalmak érdekelnek, azok számára a Sony bejelentett egy 4K Ultra HD média lejátszót, az FMP-X10-et, ez képes streamelni és tárolni 4K-s tartalmakat, melyeket a Sony Video Unlimited szolgáltatásán keresztül érhet el a felhasználó. A lejátszó egy 1TB-os merevlemezzel érkezik idén nyáron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)