Hirdetés

PlayStation 4 játékokkal bővül a PS Now

|

Idővel akkor is streamelhetünk majd PlayStation 4 játékokat a számítógépünkre, ha nem vettük meg a Sony konzolját.

Hirdetés

A nemrég megjelent hírekről azt is gondolhattuk volna, hogy a PlayStation Now végét vetítik elő. A támogatott platformok megritkítását viszont a tartalmak bővítésének bejelentése követte.

A friss blogposzt szerint ugyanis hamarosan a PlayStation 3-as játékok mellett PS4-es címeket is streamelhetünk majd. Így a jelenlegi generációs konzolon és PC-n is a játékfájlok letöltése nélkül játszhatunk és a mentéseink menedzselésével sem kell majd szöszmötölnünk.

A PlayStation 4-es címek streamelésének lehetősége valószínűleg nincs is messze, hiszen "az elkövetkezendő hetekben" egy zárt béta keretein belül ki is próbálja az új feature-t a Sony. Erről egyébként a résztvevők egy e-mailes értesítést kapnak majd. 

Ti végigvinnétek így néhány PS-exkluzív játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)