Hirdetés

PlayStation Now - több száz játékkal nyit

|

A Sony játékstream szolgáltatása néhány tucat címet kínált fel a bétateszt alatt, de a szolgáltató ennél sokkal nagyobb választékot ígér.

Hirdetés

A Sony munkatársa, Todd Liss az IGN-nek elmondta, hogy a PlayStation Now indulásakor több száz játékot kínál majd. Azon a zárt ajtók mögött zajló eseményen, ahol ez elhangzott épp az Uncharted 3: Drake’s Deception-t játszották PS4-en, és a Ratchet & Clank: Into the Nexus-t Vita-n a PS Now segítségével.

Érdekes módon az esemény épp akkor történt, amikor egy furcsaság tűnt fel a PlayStation Storeban. Ha valaki amerikai fiókkal jelentkezik be, akkor  a „Day-1 Digital” szekció alatt beállíthatja, hogy PS3 játékokat mutasson a kereső. Olyan címeket dob ki, mint a Dead Island Riptide, Ben 10 Omniverse, és MX vs ATV Alive. Ráadásul ingyenesnek jelöli ezeket, de természetesen nem működnek, ha kipróbálnád őket.

A Sony ezzel kapcsolatban még semmit sem mondott. A legvalószínűbb, hogy ezek a PlayStation Now szolgáltatás tesztelése közben adódott bugok, de ha kiderül, hogy ezek a visszafelé kompatibilitás beépítésének első jelei, akkor veszek egy kalapot csak azért, hogy megehessem. Addig is várjuk a Gaikai infrastruktúrájával működtetett PS Now indulását, melynek köszönhetően régebbi címeket játszhatunk majd PS3, PS4, és PS Vita eszközökön, valamint néhány okos TV-n. Amerikában várhatóan idén nyáron indul a szolgáltatás, mi persze csak kispadról nézhetjük majd, milyen szép is az élet odaát.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)