Hirdetés

PlayStation Now - új játékok és kölcsönzési lehetőségek

|

A PS Now bétatesztelői kaptak egy zsák új címet tesztelésre, plusz néhány fotó tanúsága szerint új kölcsönzési lehetőségek is bekerültek.

Hirdetés

Szépen halad a tesztelés, egyre több funkció élesedik a PlayStation Now szolgáltatással kapcsolatban: most hivatalossá vált, hogy a játékokat 1, 7 vagy 30 napra bérelhetjük. Az ár nyilván a kívánt időtartam szerint fog változni, és a bétatesztelőknek természetesen semmit nem kell fizetniük, számunkra viszont egyik opció sem lesz ingyenes.

Azok a szerencsések, akik már most próbálgatják a Sony stream szolgáltatását, mától több játékkal is játszhatnak. A frissen bekerült címek listája a következő:

Ben Omniverse 2
Contrast
Eat Them!
FUEL
GRID
Heavy Fire: Shattered Spear
LUMINES: Supernova
NIGHTS Into Dreams…
PixelJump Racers 2nd Lap
PixelJunk Shooter 2
Puppeteer
Retro/Grade
Sniper Elite V2

Ha az összes a programban jelenleg szereplő játék bekerül, elég szép katalógussal indulhat a PlayStation Now, melyet egyébként a Sony nem csak a konzoljaira fog bevezetni.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy melyik játékot mennyiért lehet majd kölcsönözni, de ti mennyit fizetnétek azért, hogy kipróbálhassatok egy-egy olyan játékot, amit teljes áron nem vennétek meg? Mit gondoltok, a bérlés lehetősége és a leárazások megférnek egymás mellett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)