Hirdetés

PlayStation Now - már 19 játék elérhető

|

A jelenleg zárt bétában kibontakozó PlayStation Now frissítésével új címek jöttek, meg is mutatjuk őket.

Hirdetés

A Gaikai és a Sony közös gyermekeként megszülető PlayStation Now nyáron indul majd világhódító útjára az Egyesült Államokból, addig azonban bőven van még mit tesztelni a streamelő szolgáltatáson. A rendszert folyamatosan frissítik, a legutóbbi patchnek köszönhetően rengeteg új játék is bekerült a kínálatba.

Ezidáig mindössze néhány játék volt elérhető a szolgáltatásban, a most élesített 2.0 verziószámú frissítés azonban újabb címekkel bővítette a kínálatot, így immár az alábbi 19 játékot próbálhatják ki a szerencsés kiválasztottak - legalábbis a VGleaks információi szerint:

Shadow of the Colossus
WipEout HD
Dead Nation
PixelJunk Monsters
Shatter
Guacamelee!
Disgaea 4: A Promise Unforgotten
Dead or Alive 5
Critter Crunch
Matt Hazard: Blood Bath and Beyond
Zeno Clash 2
Earth Defense Force: Insect Armageddon
Puzzle Quest: Galactrix
Rise of the Guardians: The Video Game
Dead Island
PAYDAY: The Heist
Order Up!!
Alien Rage
Real Steel

Ahogy az a listából látható, néhány korábban elérhető cím, így a Killzone 3, a Puppeteer, az MX vs ATV: Alive, a Ninja Gaiden 3 és a Papo & Yo is eltűnt a listából. A Sony nem indokolta meg a döntést, panaszra mindenesetre nincs okunk. A PlayStation Now megjelenése egyelőre csak az Egyesült Államokban várható, ám pontos dátumot vagy előfizetési díjat egyelőre nem jelentett be a kiadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)