Hirdetés

PlayStation 4 - fejlődik a partirendszer

|

A Sony már kísérletezik az újításokkal, amik a multiplayert teszik jobbá.

Hirdetés

A PlayStation 5 legkorábban jövő év végén jelenhet meg, de a PlayStation 4-hez addig is érkeznek új funkciók, melyeket a Sony már a generációváltás előtt tesztel. A következő alkalommal a partik és a beszélgetés fog jobbá válni.

Hirdetés

A napokban zajlik a tesztelés, és most kivételesen részletesen elárulták, milyen funkciókat próbálhatnak ki a Preview Program résztvevői. Az egyik, hogy az eddigi 8 fő helyett már 16-ot is meginvitálhatunk a partinkba, azaz dupla annyian vághatunk neki a virtuális kalandoknak. Emellett javítanak a voice chat hangminőségén is, illetve a hálózat megbízhatóságán.

A béta teszt hozzáférést enged egy olyan új funkcióhoz is, ami a PS4 Second Screen alkalmazáson keresztül érhető el. Ezzel a voice chatben elhangzó dolgok az alkalmazáson keresztül megjelennek írásban, valamint ennek fordítottjára is képes, tehát ha írunk valamit, azt felolvassa a partiban résztvevőknek.

Ha már most kipróbálnátok az újdonságokat, ide kattintva tudtok jelentkezni béta teszternek.

Nektek hogy tetszenek az új funkciók? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)