Hirdetés

100 dolláros utalványt és remek PS4-es játékokat nyerhettek a PlayStation Player Celebrationön

|

Garantált nyereményekre is számíthatunk, de pár szerencsésnek ennél jóval több üti majd a markát idén tavasszal.

Hirdetés

Annak örömére, hogy a PlayStation 4 konzolcsalád átlépte világszinten a 100 millió eladott példányt, a Sony egy nyereményjátékkal kedveskedik vásárlóinak. A PlayStation Player Celebration alig pár nap múlva, egészen pontosan február 24-én indul, és szerencsére mi sem maradunk ki belőle. 

Hirdetés

Tulajdonképpen két nagy szeletre lehet osztani az egész nyereményjátékot. A promóció első részében nincs más dolgotok, mint regisztrálni, majd játszani kedvenc PS4-es címeitekkel. Az egész egy nagy közösségi buli, szóval nem az egyéni teljesítmény számít, az összes regisztrált felhasználónak együttesen kell elérnie a kitűzött célokat, amelyek a következőképp alakulnak: az első szakaszban a teljes PS4-es tábornak összesen 125 ezer játékot kell kipróbálnia (minimum egy órát játszani az adott címmel), valamint 500 ezer trófeát kell gyűjtenie. Mikor ez mind összejön, a résztvevőket egy-egy statikus PS4-es témával és avatárral jutalmazzák. Az elsző szakasz végeztével azonnal indul a második, amelyben már 375 ezer játék és másfél millió trófea a cél - ennek öt darab PS4-avatar lesz a jutalma. Végezetül a harmadik szakaszban már 675 ezer játékot kell kipróbálni és 2,7 millió trófeára van szükség összesen. Ennek szakasznak a teljesítésekor a résztvevők egy dinamikus témával gazdagodnak. 

A PlayStation Player Celebration első része tulajdonképpen bármeddig elhúzódhat, hiszen az egyes szakaszok egymást "oldják fel", de mindettől függetlenül az bizonyos, hogy az egész nyereményjáték második része március 17-én lesz, ekkora a playstation.com/playercelebration oldalra kell ellátogatni, és a "Válaszadás most" (Answer Now) gombra kattintani. Ha feleltek az itt feltett kérdésre, akkor esélyt teremtetek magatoknak a főnyereményre, ami nem más, mint egy PlayStation Platinum trófea amelybe a nyertes PSN ID-jét gravírozák, egy 100 dollár értékű PlayStation Store utalványkód, valamint a The Last of Us Remastered, God of War, Horizon Zero Dawn: Complete Edition, és Uncharted 4: A Thief's End játékok kódjai. Összesen két szerencsés nyertest ünnepelhetünk majd március 17-én. 

A részletes játékszabályokat ide kattintva éritek el, nevezni pedig a playstation.com/playercelebration oldalon tudtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)