Hirdetés

PlayStation Plus - a decemberi ingyenes játékok

|

A PlayStation Plus decemberi kínálatának egy részét már ismerjük, de az Injustice: Gods Among Us és a Secret Ponchos mellett más játékok is járnak az előfizetőknek. Ezek, ni.

Hirdetés

A Sony nemrég sietve bejelentette, hogy decembertől PlayStation 4-es AAA címeket is ad a PlayStation Plus előfizetés mellé, kezdve az Injustice: Gods Among Us – Ultimate Editionnel.

A januárban ingyenes InFamous: First Lightra még várni kell, viszont a cég ma bejelentette, mivel szórakoztathatják magukat a PlayStation-felhasználók az év utolsó hónapjában. Az Injustice mellett PS4-re az izometrikus nézetű, számos többjátékos módot is kínáló, western témájú Secret Ponchos, PS Vitára a sci-fi tower defense Final Horizon és a Cross Buy-os Titan Attacks, PS3-ra pedig a Deadly Premonition: The Director's Cut, illetve a Hitman Trilogy HD lesz ingyenes. Ezeket december 3-tól lehet letölteni vagy hozzáadni saját könyvtáratokhoz. Érdemes mindegyiket bezsákolni akkor is, ha a háromból csak egy vagy két konzolotok van, hátha valamikor mindet (vagy még egyet) beszerzitek, illetve figyeljetek arra, hogy a novemberi ajánlatokat szintén csak december 3-ig vehetitek igénybe.

Hogy tetszik az ajánlat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)