Hirdetés

PlayStation Plus - végre kiderült, mik lesznek a decemberi ingyenes játékok

|

Néhány nappal ezelőtt már kiszivárgott egy lista a PlayStation Plus decemberi kínálatáról, de most végre a Sony hivatalos forrásból is megerősítette, hogy milyen játékokra számíthatnak az előfizetők.

Hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy várhatóan milyen játékokat tesz majd a Sony a PlayStation Plus előfizetők karácsonyfája alá, a listát pedig most meg is erősítette a kiadó.

Ez azt jelenti, hogy a PlayStation 4 játékosok a Stories: The Path of Destinies és az Invisible, Inc. játékokra csaphatnak le, míg a PS Vitásokra a VVVVV vár. PlayStation 4 és PS Vita cross-platform címként érkezik a Color Guardians, a Hyper Void és a Tiny Troopers Join Ops pedig mindhárom konzolon elérhető lesz.

A játékokat a Mikulás hozza, vagyis december 6-tól játszhattok velük. Addig érdemes bezsákolni az előző havi Everybody's Gone to The Rapture-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)