Hirdetés

PlayStation Plus - ezeket a játékokat kapjuk ingyen novemberben

|

A Sony végre lerántotta a leplet azokról a játékokról, amelyeket ajándékba kapnak a PlayStation Plus előfizetők a következő hónapban.

Hirdetés

Az októberi Resident Evil HD Remaster után most egészen más irányba lépett a Sony.

A PlayStation 4-es játékosok ezúttal Dear Esther alkotóinak tavalyi csodáját, az Everybody's Gone to the Rapture-t zsákolhatják be, ami mellé a sci-fi környezetbe ültetett The Deadly Tower of Monsterst is hozzáadhatjuk a könyvtárunkhoz. A PlayStation 3-as játékosok ebben a hónapban a Dirt 3-mal és a Costume Quest 2-vel lesznek gazdagabbak.

Természetesen a PlayStation Vita sem maradhat ki a sorból, kézikonzolos fronton ezúttal a Letter Quest Remastered és a Pumped BMX+ a kínálat, előbbi PS4-, utóbbi PS3 és PS4 cross-buy funkciókkal.

Nektek hogy tetszik a novemberi lista?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)