Hirdetés

PlayStation Plus - elképesztően jó lett az augusztusi kínálat

|

Idejét sem tudjuk már, mikor villantott ilyen brutális PlayStation Plus felhozatalt a Sony.

Hirdetés

Ha valamikor, akkor most bizony egyetlen rossz szavunk sem lehet a PlayStation Plus kínálatára. Remek játékokat kapnak augusztusban az előfizetők. 

Hirdetés

Tegnap megmutattuk nektek az augusztusi Games with Gold játékokat, ma pedig már a Sony is elárulta, hogy mivel kedveskednek a következő hónapban a PlayStation Plus előfizetőknek. Elsőre bevallom, azt hittem, káprázik a szemem, hiszen hosszú hónapok óta mindenki előre borítékolta, a goldos játékok között találunk izgalmasabb címeket. Nos, augusztusban ezt el lehet felejteni, ugyanis a PlayStation Plus előfizetők valódi csemegéket tölthetnek le. 

PlayStation 4-en elérhetővé válik a Just Cause 3, valamint az Assassin's Creed IV: Black Flag önállóan is futtatható DLC-je, vagyis az Assassin's Creed Freedom Cry. PlayStation 3-ra, a Super Motherload és a Snakeball érkezik, PS Vitára pedig a Downwellt és a Level 22-t kapjuk meg (előbbi PS4-es crossbuy funkcióval is rendelkezik.

Ti mennyire vagytok megelégedve az augusztusi PlayStation Plus címekkel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)