Hirdetés

PlayStation Plus - ezekkel játszhatunk júliusban

|

Kiderült, milyen címekkel kedveskedik a Sony a PlayStation Plus előfizetőknek. Erős hónapra számíthatunk.

Hirdetés

Elég combos felhozatallak készül a Sony a következő hónapra. Nemrég leleplezték a júliusi PlayStation Plus kínálatot, az ajándék játékokat elnézve pedig most valóban nem lehet okunk a panaszra.

Hirdetés

A PlayStation 4-es játékosok két címmel bővíthetik gyűjteményüket. Ingyenesen letölthetik ugyanis az egyik legjobb Telltale játékot, a Game of Thronest, valamint a Supermassive Games hasonlóan kiváló alkotását, a 2015-ös Until Dawnt. PlayStation 3-on a Darkstalkers Resurrection és a Tokyo Jungle lesz az előfizetők jussa, a Don't Die, Mr Robot és az Element4l pedig ingyenes PS Vita címként érkezik, előbbi PS4 Cross Buy funkcióval megfejelve. 

Mindezeken felül július 4. és október 24. között minden PlayStation Plus tagsággal rendelkező játékos ingyenesen letöltheti a That's You című játékot is. A Sony ezzel a PlayLink elstartolását szeretné megünnepelni. 

Ti meg vagytok elégedve a júliusi kínálattal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)