Hirdetés

PlayStation Plus - hivatalossá váltak a júniusi ingyen játékok

|

Pár napja kiszivárgott, hogy mikkel készül a Sony a PlayStation Plus felhasználóknak júniusban, most pedig a hivatalos bejelentése is megérkezett. Ütős hónap lesz ez!

Hirdetés

A Microsoft már korábban megerősítette, hogy mit tartogat a Games with Gold júniusi felhozatala és igencsak erős hónapra készülnek, de nem hagyja magát a Sony sem. 

Hirdetés

Talán csak véletlenül, talán direkt, de felbukkant nemrég egy kép, amin állítólag a következő PlayStation Plus címek szerepeltek. Nos, már nincs helye többé találgatásnak, a Sony ugyanis megerősítette, hogy júniusban valóban két szuper játék, a Life is Strange és a Killing Floor 2 lesz az előfizetők ajándéka PlayStation 4-re, ahogy azt az alábbi trailer is hirdeti: 

A PlayStation 3-as játékosokra az Abyss Odyssey és a WRC 5: World Rally Championship vár, míg a Vita tulajdonosok a Neon Chome-nak és a Spy Chameleonnak örülhetnek (mindkettőt megkapják a PS4-es játékosok is)

Nektek hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)