Hirdetés

PlayStation Plus - kiszivárogtak a játékok, ütős lesz a júniusi felhozatal

|

Valaki megint idő előtt nyomta meg a gombot, és ha hihetünk a kiszivárgó képnek, akkor nagyon ütős hónapnak nézünk elébe.

Hirdetés

A tavalyi buli után nem is kérdés, hogy a Sony E3-as konferenciáját várjuk a legjobban, de a kékek nem csak a Los Angelesbe látogatókat akarják lenyűgözni a következő hónapban.

A Microsoft már bejelentette a Games with Gold címeket, és kifejezetten erős a felhozatal, ezért kíváncsian vártuk, mit lép erre válaszul a Sony. Most a vállalat török divíziójának Twitterén bukkant fel egy kép, amit aztán gyorsan le is vettek, de természetesen az internet nem felejt.

Úgy tűnik tehát, hogy a Killing Floor 2 és a Life is Strange lesz a PlayStation 4-es előfizetők jutalma, ami azért lássuk be, elég durva csomag. Természetesen amint hivatalosan is bejelentik a játékokat, azonnal szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)