Hirdetés

PlayStation Plus - meggyőzően fest a májusi kínálat

|

Kiderült, hogy májustban milyen játékokkal lepi meg a Sony a PlayStation Plus előfizetőket.

Hirdetés

Nem telhet el hónap úgy, hogy a konzolos játékosok ne hasonlítsák össze az Xbox Live Gold és a PlayStation Plus előfizetések mellé járó ajándék játékokat. Általában a Sony mutatja fel az úgymond gyengébb címeket, de most azért nem lehet okunk komoly panaszra. 

Májusban ugyanis a PlayStation Plus előfizetők megkapják az Alienationt, valamint a Tales from the Borderlands PS4-es játékokat. Esélyes, hogy az utóbbi miatt húzódik majd sokak szája mosolyra, de egyébként az Alienation is remek mókának tűnik. PlayStation 3-on a Port Royale 3: Pirates and Merchants és a Blood Knights lesz az előfizetők jussa, PS Vitán pedig a Laser Disco Defenders és a Type: Rider jár májusban.

Ti mennyire vagytok megelégedve a fenti játékokkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)