Hirdetés

PlayStation Plus - májusban nem mindenki ugyanazokat a játékokat kapja

|

Általában azonos ajándék játékok jutnak az összes kontinens PlayStation Plus előfizetőinek, de az európai felhasználók esetében ez májusban másképp alakul.

Hirdetés

Tegnap a Sony bejelentette, hogy melyik játékok lapulnak a májusi PlayStation Plus felhozatalban. A legtöbben minden bizonnyal a Tales from the Borderlands PS4-es változatának örültek, de azt se felejtsük el, hogy a másik jelenlegi generációs cím csak nálunk lesz az Alienation.

Európán kívül ugyanis az Abzû került a Tales from the Borderlands mellé, így a többiek a Journey alkotóinak játékát kapják meg ajándékba. Persze az Alienation sem egy rossz játék, sőt remek móka lehet pajtásokkal tolni a felülnézetes lövöldét, de nem csodálkoznék, ha sokan szívesebben látnák digitális gyűjteményükben a Giant Squid játékát.

Ti meg vagytok elégedve az Alienationnel vagy jobban örültetek volna, ha Európában is az Abzû jár az előfizetőknek?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)