Hirdetés

PlayStation Plus - íme a márciusi ingyen játékok

|

A Sony leleplezte a PlayStation Plus márciusi ingyenes játékkínálatát és úgy tűnik, ebben a hónapban is érdemes lesz többet letölteni.

Hirdetés

A napokban már kiszivárgott a márciusi, a PlayStation Plus előfizetők számára ingyen letölthető játékok egy része, de a Sony ma leleplezte a teljes felhozatalt. Ez megerősítette a szórólapon látottakat, de azokon kívül is akadnak érdekes címek.

PlayStation 4-re a rendkívül aranyos Tearaway Unfolded és a tenisz és a jégkorong izgalmas keresztezéseként leírt Disc Jam érkezik ebben a hónapban, de a többi platformon is akad néhány érdekes játék. PS3-ra például letölthetjük az Earth Defense Force 2025-ot, amiben háztömb méretű rovarokat nyírhatunk ki százszámra, Vitára pedig megkapjuk a Severed-et, amit szintén érdemes kipróbálni. Ezeken kívül az Under Night: In-Birth letölthető PlayStation 3-ra, Vitára pedig a Lumo, amit PS4-re is megkapunk egyben.

Ti melyiket töltitek majd le?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)