Hirdetés

Örülhetnek a PlayStation Plus előfizetők, izgalmas játékokat ad ajándékba a Sony

|

A Sony sem várakoztatta tovább a rajongókat, leleplezték az áprilisi ingyen játékok listáját, aminek láttán nincs okunk panaszkodni.

Hirdetés

Néhány perccel azután, hogy a Microsoft bejelentette az áprilisi játékokat, a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus előfizetőknek szánt csomagról.

Hirdetés

A PlayStation 4 tulajdonosok a Batman játékok harcrendszerével operáló Mad Maxnek és a Track Mania Turbónak örülhetnek, illetve játszhatnak a PS Vitás Q*Bert Rebooteddel is, ami PS3/PS4 cross-buy funkcióval érkezik. A kézikonzolon egyébként a 99 Vidas lesz a másik ajándék, PS3-ra pedig az In Space We Brawl illetve a Toy Home címeket zsebelhetjük be. 

A PS3-as és Vitás felhozatal talán nem olyan erős, de a PS4-es címekbe azért nem nagyon tudunk belekötni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)