Hirdetés

PlayStation Plus - ezekkel az ajándék játékokkal indítjuk az évet

|

Nem a január lesz a PlayStation Plus legerősebb hónapja, de panaszkodni így sincs okunk.

Hirdetés

Az új exkluzívok mellé a PlayStatation Plus kínálatnak köszönhetően is bezsákoltunk pár ütős játékot, és nem lesz ez másképp 2019-ben sem.

Hirdetés

A Sony már be is jelentette, milyen játékokra számthatnak azok, akiknek PlayStation Plus előfizetés volt a fa alatt. A PS4-es játékok közt a Ubisoft extrém sportos őrülete, a Steep, valamint a Portal Knights kapott helyet, a PS3-at pedig a Zone of the Enders HD Collection (ebből egyébként már készül a PS4-es, VR támogatással érkező változat is) és az Amplitude miatt érdemes elővenni. PS Vitára a Super Mutant Alien Assault és a Fallen Legion: Flames of Rebellion érkezik, utóbbi PS4-en is játszható.

Ahogy a kiadó korábban bejelentette, februártól már nem kapunk PS3-as és Vitás játékokat, kváncsian várjuk, hogyan változik meg a program a következő hónaptól.

Nektek hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)