Hirdetés

Öt kiváló játékot kapnak a PlayStation Plus előfizetők februárban

|

Egy gyűjtemény és a The Sims 4 mellé egy VR-os játékot is bedob a Sony.

Hirdetés

Viszonylag bátran előre merjük vetíteni, hogy kevesen törnek ki keserves zokogásban, ha meglátják, milyen ajándékokkal készült a Sony a PlayStation Plus előfizetőinek a következő hónapra. Aki valamelyiket most vette meg, bánkódhat, viszont azok, akik még nem rendelkeznek velük, mindenképp örülhetnek.

Hirdetés

Ha már kellően fel vagytok fokozva, jöhet a lista: február 4. és március 2. között az első két játékot és a BioShock: Infinite-et felújítva, DLC-kkel együtt tartalmazó BioShock: The Collectiont, a The Sims 4-et (kiegészítőktől mentes változata), valamint a PlayStation VR-os multis shootert, a Firewall Zero Hour adhatjuk hozzá gyűjteményünkhöz. Ez utóbbinak pont február 4-én indul az új szezonja egy friss pályával, ami minden játékos számára elérhető lesz.

Na, hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)