Hirdetés

PlayStation Plus - nosztalgia és teljes őrület januárban

|

Kalandornak vagy kecskének állhatnak januárban a PlayStation Plus előfizetők.

Hirdetés

Elég sokáig várt a Sony a januári PlayStation Plus címek leleplezésével, de azért az új év első napjánál tényleg nem akarták tovább húzni a dolgot. Illetve még ez sem teljesen igaz, hiszen egyelőre csak a PlayStation hivatalos német nyelvű YouTube-csatornáján tűnt fel az alábbi videó. 

Hirdetés

Persze ahhoz igazából német nyelvtudásra sincs szükség, hogy leszűrjük a lényeget: 2020 első hónapjában a 2015-ös Uncharted: The Nathan Drake Collectiont (amely a sorozat PS3-as részeit tartalmazza PS4-re optimalizált látványvilággal), valamint a Sony konzoljára ugyancsak ebben az évben megjelent, a szó legszebb értelmében beteg Goat Simulatort kapják meg az előfizetők. Egy igazi PS-exkluzív klasszikussal, és egy kultstátuszba került bolondos játékkal leszünk tehát gazdagabbak idén januárban. 

Ti mennyire vagytok elégedettek a felhozatallal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)