Hirdetés

PlayStation Plus - a márciusi ingyenes játékok

|

Az Xbox kínálata után megtudtuk, mit kapnak a PlayStation Plus előfizetők a Broforce mellé.

Hirdetés

Ingyen játékot csak megköszönni illik, és a Broforce egyébként jó értékeléseket kapott mindenfelé. A PlayStation Plus márciusi kínálatában ugyan nincsenek AAA játékok, de ez nem jelenti, hogy az ebben a hónapban ingyenesen járó címekkel ne szórakozhatnánk jól. Bízzatok ebben.

A Broforce nyerte a közönségszavazást, így pár napja már tudjuk, hogy ez lesz az egyik PlayStation 4-es cím. Emellé a Galak-Z: The Dimensional csatlakozik PS4-en, míg PS3-ra a Super Stardust HD és a The Last Guy, PS Vitára pedig a Flame Over és a Reality Fighters jár. A videóban a két PS4-esből láthattok egy-egy rövid részletet.

Majd az április. Bár akkor úgyis az Uncharted 4-gyel játszik mindenki. Majdnem mindenki. Áh, mindenki. Az xboxos kínálatot itt találjátok.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)