Hirdetés

PlayStation Plus - a szeptemberi ingyenes játékok

|

Íme PlayStation Plus-os ingyenesen letölthető játékok listája és egy új trailert is kaptunk, ami izgalmas tartalmat sejtet PlayStation 4-es játékokhoz.

Hirdetés

A Sony kiadott egy új trailert, amiben megmutatja, hogy milyen előnyökkel jár, ha az ember nem csak a PlayStation 4-et veszi meg, hanem a PlayStation Plus szolgáltatásra is előfizet.

A Sony által kiadott kedvcsináló videó nem zaklat minket konkrétumokkal, viszont megmutatja, hogy milyen extrákat kapunk, ha előfizetünk a PlayStation Plus-ra. A trailerben szerepel a Destiny és a Watch Dogs is, illetve olyan PlayStation-exkluzív címek is, mint a Killzone: Shadow Fall, vagy a DriveClub.

Végre az is kiderült, hogy milyen játékokat tölthetünk majd le teljesen ingyen PlayStation 3-ra, PlayStation Vita-re és PSP-re szeptemberben, ha előfizettünk a Plus szolgáltatásra. 

 

Magyarországon a következő játékok szerepelnek a listában:

Assassin's Creed III

The Jak & Daxter Trilogy

Stealth Inc: A Clone in the Dark

Összevetésként íme az amerikai lista is:

PS3

Resident Evil Chronicles HD Collection

ICO

Galaga Legions DX

PS Vita

GTA: Libery City Stories 

Rayman Origins

PSP

GTA: Libery City Stories 

Nektek melyik tetszik a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)