Hirdetés

Kiszivárogtak a PlayStation Plus áprilisi játékai, megint két fantasztikus címet kapunk

|

A Sony megerősítésére még várnunk kell, de valaki a kelleténél előbb nyomott meg egy gombot.

Hirdetés

Sokáig volt ilyen-olyan, kétes megbízhatóságú oldalak szokása, hogy pár nappal a bejelentés előtt azt állították, kiderült, milyen játékok járnak a PlayStation Plus mellé a következő hónapban, de elég hamar megtanulta mindenki, kinek a szavában nem szabad bízni. Mivel most a PlayStation csatornája tett közzé idő előtt egy videót, nincs okunk kételkedni. Hacsak nem lesz utolsó pillanatos változás, ismét boldogak lehetünk.

Hirdetés

Április 7-étől tölthetjük le a két új játékot, az Uncharted 4: A Thief's Endet és a DiRT Rally 2.0-t. Talán egyiket sem kell bemutatni, de ha mégis: az Uncharted 4 egy kiváló, 2016-os, PlayStation-exkluzív kalandjáték, ami kielégítő befejezést adott Nathan Drake történetének (az előző részeket tartalmazó Uncharted: The Nathan Drake Collection januárban járt a Plus előfizetőinek), a DiRT Rally 2.0 pedig a Codemasters ralijáték-sorozatának legújabb része, amiben hosszú versenyek során kell úton és egyben tartanunk az autóinkat, miközben próbálunk elfogadható időeredményt elérni. Reméljük, nem tart majd hetekig letölteni őket...

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)