Hirdetés

PlayStation Plus - igazából három játék jár augusztusban

|

Egy PS4-exkluzívokból álló gyűjtemény és egy lopakodós akciójáték lehet a tiétek, ha előfizetők vagytok.

Hirdetés

Menetrend szerint, a hónap utolsó szerdáján a Sony is bejelentette, mivel hálálja meg a PlayStation Plus előfizetők hűségét augusztusban. Ismét nem rossz a kínálat, bár mi már pont azon sóhajtoztunk a szerkesztőségben, hogy egy ideje minden Plus játék megvan. Nos, ez legyen gamer életünk legnagyobb problémája, nem is siránkozunk ezen tovább.

Hirdetés

Az egyik ajándék a WipEout Omega Collection, mely a WipEout 2048, a WipEout HD játékokat és a HD Fury kiegészítő felújított változatát foglalja össze. Izgalmas, gyors, futurisztikus versenyjátékok ezek, melyeket nagy gondossággal kevertek újra. PlayStation VR-ral is játszhatók.

A másik a Sniper Elite 4. A nagy múltú sorozat legfrissebb részében Olaszország az úticélunk, a második világháború során, csodálatos tájakon tehetünk el láb alól néhány nácit.

Mindkettő augusztus 6-ától lesz elérhető, addig a Detroit: Become Human és a Horizon Chase Turbo szerezhető meg ingyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)